Toyota - problemi sa patosnicama na vozilima za tržište SAD

Toyota je pre dva dana objavila detalje plana za prevazilaženje problema nastalog sa potencijalnim zaglavljenjem papučice gasa koji je nastao modelima Toyota i Lexus na tržištu Sjedinjenih Američkih Država.

Mnogobrojni svetski i lokalni elektronski mediji su objavili različite reakcije povodom ovog slučaja. Toyota Srbija povodom ovog želi da podseti i obavesti medije i javnost da je slučaj o kojemu je reč isključivo vezan za tržište Sjedinjenih Američkih Država i da se ne odnosi na vozila za evropsko tržište. Toyota je u predmetnom saopštenju objavila da ima nameru da na nekoliko načina reši potencijalni uzrok i predupredi eventualno pojavljivanje takvih problema na svim modelima koji mogu da budu ugroženi. Takođe, Toyota smatra da je problem mehaničke prirode i nastaje pomeranjem patosnice ispod nogu vozača. Sve dodatne mere, osim provere kvaliteta i položaja patosnice, a koje će Toyota primeniti u ovom slučaju namenjene prvenstveno obezbeđivanju što veće sigurnosti naših korisnika koji su pogođeni ovom, najmasovnijom do sada, proverom vozila. Toyota Srbija PR

Toyota - problemi sa patosnicama na vozilima za tržište SAD

Proizvodi na akciji

Poslednji proizvodi

Blog

Gumene ili tepih patosnice?

Gumene ili tepih patosnice?

Patosnice predstavljaju sastavni deo vašeg automobila i one čuvaju njegovu unutrašnjost olakšavajući čišćenje automobila i zimi i leti...  Stoga je pravilan izbor od velikog značaja.  

Detaljnije

Brendovi